Sunday, January 29, 2023
Home Tags Protesta studentore

Tag: protesta studentore

Studentët i përgjigjen Ramës: 4 dhjetori po vjen

Kryeministri Edi Rama uroi sot mirëmëngjes me të dhënat mbi investimet në arsim dhe mbështetjen e studentëve në buxhetin e 2020. Lidhur mbi këtë ka...

Rama plotëson një tjetër kërkesë të studentëve, prezanton Portalin e Transparencës...

Kryeministri Edi Rama ka prezantuar sot portalin e transparencës universitare. Ai tha se u-transparenca.al është një instrument për garantimin e kontrollit dhe transparencës në...
SiteLock