Sunday, January 29, 2023
Home Tags Protesta masive

Tag: protesta masive

Britanikët në protesta masive: Kryeministri nuk hapi shkollat, por lejoi baret...

Qeveria britanike është vënë përballe protestave pasi nuk dihet ende sesi do të lëshohen dëftesat me notat nxënësve të shkollave, të cilët nuk ishin në...

Franca pritet të përfshihet nga greva dhe protesta masive

Franca po përgatitet sot për greva dhe protesta masive kundër reformave në pensione, të planifikuara nga presidenti Emmanuel Macron. Transporti pritet të goditet më së...
SiteLock