Tuesday, January 31, 2023
Home Tags Protest

Tag: protest

Maturantët protestuan se testi ishte i vështirë / Dalin përgjigjet e...

Dalin përgjigjet e provimit të Matematikës për maturantët. Ministrja Evis Kushi njoftoi se janë marrë në konsideratë shqetësimet e nxënësve dhe prindërve të tyre për...
SiteLock