Sunday, January 29, 2023
Home Tags Prosperiteti

Tag: prosperiteti

Ivanka Trump në Marok për të promovuar fuqizimin e grave

Vajza e presidentit Trump sot u mirëprit nga Princesha Lalla Meryem dhe ministri i Jashtëm i Marokut në aeroportin e kryeqytetit në Rabat. Këshilltarja e...
SiteLock