Saturday, February 4, 2023
Home Tags Prokurorja

Tag: prokurorja

Prokurorja Natasha Prifti u përball në KPK me pyetje mbi të...

Të ardhurat nga aktiviteti tregtar i bashkëshortit para martese dhe shpenzimet bazuar mbi këto të ardhura ishin fokusi i relatimit nga KPK në seancën...

Prokurorja e Durrësit, Enkeleda Osmani përballet sot me vetingun, ja si...

  Prokurorja Enkeleda Osmani e Prokurorisë së Durrësit do të përballet ditën e sotme me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. BIRN ka zbardhur skedën e...

Nesër vendimi për prokuroren e hekurt të SPAK, Musabelliu hedh poshtë...

Prokurorja pranë Prokurorisë së Krimeve të Rënda, Doloreza Musabelliu, kandidate për Prokurorinë e Posaçme, u përball me disa të papritura gjatë seancës dëgjimore, ku...
SiteLock