Sunday, January 29, 2023
Home Tags Prokuroria e posacme

Tag: prokuroria e posacme

KLSH firmos marrëveshje me SPAK, ja për çfarë bëhet fjalë

Kontrolli i Lartë i Shtetit dhe Prokuroria e Posaçme kanë firmosur një marrëveshje bashkëpunimi për luftën kundër korrupsionit. Palët kanë rënë dakord për realizimin e...
SiteLock