Saturday, January 28, 2023
Home Tags Prokurori i gjirokastres

Tag: prokurori i gjirokastres

Pezullohet prokurori i Gjirokastrës, thirret në Policinë Gjyqësore

Një prokuror i Gjirokastrës është pezulluar nga puna sot, ndërsa është thirrur dhe në Policinë Gjyqësore. Përgjimet e një grupi kriminal që merrej me trafikun...
SiteLock