Sunday, January 29, 2023
Home Tags Projektligje

Tag: projektligje

5 nismat për hapjen e dosjeve, çfarë parashikojnë dhe ku ndryshojnë,...

Nga Adriatik Doçi Si kurrë më parë, në Kuvendin e Shqipërisë janë depozituar 5 projektligje për hapjen e dosjeve të ish Sigurimit të Shtetit dhe...

Projektligji për buxhetin në SHBA, rikthehen dallimet mes krahut progresiv dhe...

Njëra palë është e inkurajuar nga perspektiva e zgjerimit më të madh të programeve të qeverisë që nga Marrëveshja e Re gati një shekull...

Mblidhet sot Kuvendi, zbardhen çështjet që do të diskutohen

Kuvendi zhvillon sot seancën plenare ku në rend të ditës është parashikuar diskutimi i 4 projektligjeve dhe një dekret i Presidentit të Republikës. Kuvendi do...
SiteLock