Saturday, February 4, 2023
Home Tags Projektbuxheti

Tag: projektbuxheti

BSH: Të vendoset një tavan për vlerën totale të PPP-ve! Duhet...

Në shqyrtimin e projektbuxhetit të vitit që vjen Sejko ka kërkuar që të vendoset një tavan afatgjatë për vlerën e përgjithshme të koncesioneve. “Projektbuxheti i...

Projektbuxheti 2022/ Gent Sejko: Përgjigjet rreth situatës ekonomike, Shqipëria po e...

TIRANË-Prej disa ditësh në Komisionin e Ekonomisë dhe Financave po diskutohet projektligji për buxhetin e vitit 2022, i propozuar nga qeveria. Ditën e sotme...

Projektbuxheti 2022/ Ekspertët: S’jep zgjidhje për krizën energjetike! Preçi: Ka abuzim...

Kriza e çmimeve dhe problemet sociale duhet të ishin më të përfshira në projektbuxhetin e vitit 2022. Dy ekspertët e ekonomisë Zef Preçi e Klodian...

7 koncesione në projekt buxhetin 2022, ministrja: Janë vendosur si të...

Në projektbuxhetin 2022 janë të parashikuara 7 koncesione të reja. Por në raportimin që ka bërë sot në Komisionin Parlamentar të Ekonomisë, ministrja Ibrahimaj...
SiteLock