Thursday, February 9, 2023
Home Tags Projekt ligji

Tag: projekt ligji

Projekt-ligji i ri për investimet, përcaktohen sektorët strategjikë

Qeveria ka përgatitur dhe ka hedhur aktualisht për diskutim me grupet e interesit një ligj të ri për investimet. Projektligji “Për investimet” synon të...
SiteLock