Sunday, January 29, 2023
Home Tags Projekt ligj

Tag: projekt ligj

Trump paralajmëron se nuk do të nënshkruajë paketën e ndihmës

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, e ka quajtur paketën e ndihmës ekonomike 900 miliardë dollarëshe, të miratuar nga Kongresi, një "turp", duke...

Detyrimet e ish-ushtarakëve debitorë/ Miratohet projektligji për faljen e detyrimeve ndaj...

Ish-ushtarakët, të cilët rezultojnë debitorë ndaj Fondit të Sigurimeve Shoqërore të krijuara si diferencë nga rishqyrtimi i pensioneve të parakohshme për vjetërsi shërbimi, do...

“Do blihen 1.1 mln vaksina për 20% të popullsisë”/ Qeveria dërgon...

Qeveria depozitin Pr.ligjin për blerjen e vaksinës anti-COVID. 1 mln e 140 mijë vaksina anti-COVID do të blihen për 3.9 mln $.  Kjo vjen...

Llogaritë bankare në një regjistër të vetëm – Projektligji/ Si do...

Të gjitha llogaritë bankare të shtetasve shqiptare dhe të huaj, ta hapura në vendin tone, do të jenë pjesë e një regjistri qendror të...
SiteLock