Wednesday, February 8, 2023
Home Tags Projekt evropian

Tag: projekt evropian

Durrës, 6 dhe 7 tetor 2020, takim ndërkombëtar, projekti evropian BLUE...

LAB (laboratorët) kanë objektiv të eksplorojnë mundësinë e zbatimit dhe zhvillim impiantesh për shfrytëzimin e energjisë detare të rinovueshme në 5 qytete bregdetare të...
SiteLock