Monday, February 6, 2023
Home Tags Projekt buzheti

Tag: projekt buzheti

Denaj në Komisionin e Ekonomisë: P/Buxheti 2021 synon rimëkëmbjen e ekonomisë

Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj, paraqiti në Komisionin Parlamentar të Ekonomisë dhe Financave, projektligjin “Për buxhetin e shtetit 2021”. Gjatë prezantimit Ministrja Denaj...
SiteLock