Thursday, February 9, 2023
Home Tags Projeksionet

Tag: projeksionet

Projeksionet fillestare dhe situata faktike e COVID-19

Nga Eduard Zaloshnja Në datën 11 mars, kur sapo kishte filluar epidemia COVID-19, prezantova në emisionin Real Story të Sokol Ballës, tre projeksione të ndryshme...
SiteLock