Thursday, February 9, 2023
Home Tags Programi kombetar

Tag: programi kombetar

Ministrja Evis Kushi mbi Programin Kombëtar të Praktikave të Punës: “Mundësi...

Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinisë Znj. Evis Kushi ka prezantuar nëpërmjet një videoje Kristi Isakun, e cila jep kontribut pranë Drejtorisë së Përgjithshme...
SiteLock