Wednesday, February 8, 2023
Home Tags Programi boteror ushqimit

Tag: programi boteror ushqimit

Programi Botëror i Ushqimit – fitues i çmimit Nobel për Paqe

Programi Botëror i Ushqimit, u shpall fitues i çmimit Nobel për Paqe për vitin 2020 për përpjekjet e tij që të luftojë urinë dhe...
SiteLock