Saturday, January 28, 2023
Home Tags Programi berthamor teheran

Tag: programi berthamor teheran

Bisedime për programin bërthamor të Teheranit

Gjashtë fuqit botërore dhe Irani do të mbajë një raund të ri të bisedimeve për programin e diskutueshëm bërthamor të Teheranit në Kazakistan. Përfaqësuesja e...
SiteLock