Monday, February 6, 2023
Home Tags Programacion

Tag: programacion

I njëjti Manush, dy herë brenda një jave është shumë, madje...

Nga Arsen Hoxha Pa pretenduar se ne shkrimin tim nuk ka subjektivizem, deshiroj te bej publike disa mendime qe kane te bejne me formen dhe...
SiteLock