Sunday, January 29, 2023
Home Tags Profterinj

Tag: profterinj

​Nis gjyqi për abuzim seksual në Vatikan

Gjyqi i dy priftërinjve filloi sot në Gjykatën Penale të Vatikanit. Njëri akuzohet për abuzim seksual të një djali që ndihmoi kishën dhe tjetri...
SiteLock