Saturday, January 28, 2023
Home Tags Profile

Tag: profile

Facebook do të paguajë përdoruesit për të çaktivizuar profilet

Facebook ka vendosur të paguajë përdoruesit deri në 120 dollarë nëse çaktivizojnë profilet e tyre në rrjetet social Facebook dhe Instagram disa javë para...
SiteLock