Sunday, January 29, 2023
Home Tags Profesoret

Tag: profesoret

Metodologjia e profesorëve amerikanë për ringritjen pas tërmetit, ja çfarë rekomandojnë

Në përgjigje të tërmeteve të kaluara në Kaliforni dhe në Japoni komunitetet e prekura i janë drejtuar sfidës së riparimit dhe rindërtimit pas tërmetit. Profesorët...
SiteLock