Tuesday, January 31, 2023
Home Tags Profesionist

Tag: profesionist

Artistët kritika Ministrisë së Kulturës: Ka lënë profesionistët me paga qesharake,...

Artistët janë me paga qesharake dhe prej vitesh nuk është menduar për rritjen e tyre. Këto janë fjalët e artistëve të ndryshëm në muajin...

Faton Rugova, këngëtari me 20 vite karrierë si profesionist

Ai ka lindur në Rogovë, komuna Gjakovë dhe po flasim për artistin e njohur Faton Rugova ( Faton Hasan Berisha).  Shkollën fillore e ka...
SiteLock