Thursday, February 9, 2023
Home Tags Profesione

Tag: profesione

Ilir Meta i alarmuar, lëshon thirrjen e fuqishme: Ndal largimit!

Presidenti Ilir Meta ka dalë me një tjetër thirrje kundër largimit të të rinjve nga Shqipëria. Meta shkruan se duhet të ndalet largimi i...

Këto ishin 10 profesionet më të rrezikshme në vitin 2020

Çdo ditë njerëzit shkojnë në punë, shpesh duke vënë jetët e tyre në rrezik, për shkak të terreneve apo kushteve të tjera në të...

Italia kërkon 90 mijë punëtorë deri në fund të vitit: Ja...

Profesionistët e shëndetësisë, specialistët e Telekomunikacionit (TIK), menaxherët e shitjeve dhe menaxherët e eksporteve: këto janë ndër profesionet shumë të kualifikuara më të kërkuara...
SiteLock