Tuesday, January 31, 2023
Home Tags Profarma

Tag: profarma

Histori / Tiranë, 1972. Nga puna në PROFARMA

Ndërmarrje e industrisë farmaceutike e ngritur më 1957, mbi bazën e Laboratorit Farmaceutik (mars 1948). Prodhon rreth 850 artikuj farmaceutikë dhe 170 artikuj...
SiteLock