Monday, February 6, 2023
Home Tags Produktiviteti

Tag: produktiviteti

4 këshilla për një ditë më produktive

Mënyra se si e nisni ditën tuaj mund ta ndryshojë gjithë vazhdimin e saj. Ekspertët e produktivitetit dhe punës thonë se gjumi është hapi i...

Sekreti për të qenë të lumtur në punën tuaj

Shumë faktorë përcaktojnë lumturinë tuaj, por një studim i ri nga LinkedIn gjeti diçka që mund ta kontrolloni në punën tuaj, që mund të...

Pse ardhja e pranverës sjell më shumë produktivitet

Është e vërtetë që ne marrim energji nga dielli. Fuqia dhe ngrohtësia e rrezeve të tij, ndikon në emocionet tona, duke rritur nivelin e...

Qeshni në punë, ndihmon në produktivitet

Studimet tregojnë se kur kolegët qeshin së bashku, mund të ndikojë në produktivitetin dhe inovacionin e vendit të punës. Hulumtuesit nga Harvard Business School dhe...

Gabimet më të shpeshta në vendin e punës

Studimet kanë treguar se produktiviteti në punë rritet, kur marrdhëniet janë të mira. Por, shpesh na ndodh që pa qëllim të bëjmë gabime, të...

Ja pse është e rëndësishme të mbani shënime

Idetë mund t’ju “godasin” në çdo kohë, pavarësisht se ku jeni apo çfarë jeni duke bërë, dhe nuk është e mundur t’i mbani mend...

Shprehitë e liderëve më produktivë

Me siguri keni menduar se si disa persona arrijnë synime madhështore, kur shumica e njerëzve kanë probleme t’i zgjidhin edhe problemet më të vogla. Pavarësisht...
SiteLock