Friday, January 27, 2023
Home Tags Produktivitet

Tag: produktivitet

Çfarë të bëni kur nuk jeni produktiv

Të gjithë e dimë se sa e vështirë është të ambientohesh me “normalitetin e ri” që pandemia ka krijuar. Nëse nuk keni energji dhe...

Progres i lehtë në indeksin e kapitalit njerëzor/ BB: Një fëmijë...

Shqipëria grumbullon 0.63 pikë në indeksin e kapitalit njerëzor të Bankës Botërore, të sapopublikuar. Ky indeks është ndër më prestigjiozët në nivel global, mbi...

10 ndryshimet që i ndodhin trupit nëse nuk flini mjaftueshëm

Ne harxhojmë vetëm një të tretën e jetës sonë duke fjetur, por arti i gjumit mund ta përcaktojë shumicën e jetës sonë. Duke parafytyruar...

Sa orë në ditë duhet të punoni që të jeni produktivë?

Sipas librit të ri të këshilltarit Alex Soojung-Kim Pang, ne duhet të punojmë vetëm katër orë në ditë në mënyrë që të jemi më...

Si të jeni më produktivë në punë ditën e hënë?

Për shumë njerëz, dita e hënë mund të jetë më e lodhshme se zakonisht. Kemi dëgjuar shpesh persona që ankohen për ditën e hënë,...

Si të jesh më produktiv dhe të marrësh atë që do?

Një shprehje thotë se më shumë se sa të punosh fort, duhet të bësh lëvizje të zgjuara. Po çfarë nënkuptojmë  në të vërtetë me “të punosh...

Përshtateni orarin e punës që të jeni më produktivë

Të punuarit më shumë a do të thotë se do të përfundoni më shumë? Ky është një keqkuptim i zakonshëm, por e vërteta është...

Studimi/ Kompanitë shqiptare janë 5 herë më pak produktive se mesatarja...

Sipas një studimi të Future Development të publikuar në Brookings, rezultoi se Shqipëria është një shembull tipik i rastit kur të dhënat e produktivitetit...
SiteLock