Saturday, February 4, 2023
Home Tags Produktet

Tag: produktet

Pandemia nxiti shitjen e produkteve përmes internetit

Në vitin 2021, 13.3% e ndërmarrjeve kanë shitur produkte/shërbime nëpërmjet faqes së internetit, aplikacioneve të dedikuara, faqeve të internetit e-commerce dhe aplikacioneve të përdorura...
SiteLock