Friday, January 27, 2023
Home Tags Produksion

Tag: produksion

Filmat shqiptarë që u publikuan në vitin 2019

Po lëmë pas një vit që prodhimet kinematografike nga Shqipëria dhe Kosova nuk i ka patur të pakta. Ndonëse  për filmin “2 Gisht Mjaltë” apo...
SiteLock