Monday, February 6, 2023
Home Tags Prodhuesi i vitit

Tag: prodhuesi i vitit

Renault shpallet prodhuesi i vitit 2019 nga Top Gear, Megane RS-R...

Emisioni më i famshëm në botë për vlerësimin dhe testimin e veturave, Top Gear, që është prodhim i BBC ka shpallur Renault si prodhuesi...
SiteLock