Thursday, February 9, 2023
Home Tags Prodhimi letrar

Tag: prodhimi letrar

Krijimtari jo për stoqe

Nga Nebi Dragoti Prolog. Si buka që ha, si prodhimet ushqimore për konsumim edhe prodhimet letrare dhenë publikut duhen kontrolluar. Në përgjithësi, ky është dhe shërbimi social i domosdoshëm...
SiteLock