Wednesday, February 8, 2023
Home Tags Prodhimet vendase

Tag: prodhimet vendase

Skema e TVSH dëmtoi prodhuesit e qumështit, rriten importet e bulmetit...

Tkurrja e blegtorisë, rënia e numrit të krerëve dhe ndryshimet e vazhdueshme të skemës së kompensimit të TVSH-së kanë rritur nevojën për importe të...
SiteLock