Sunday, January 29, 2023
Home Tags Procesi rindertimit

Tag: procesi rindertimit

Shtyhet procesi rindërtimit të shkollave dhe kopshteve në Durrës

    Nga Xhevahir Gradica Ndryshe nga ç’është thënë e parashikuar, edhe viti mësimor i porsanisur në bashkinë e Durrësit do të vijojë me probleme për shkak...
SiteLock