Saturday, January 28, 2023
Home Tags Procesi i pershpejtuar

Tag: procesi i pershpejtuar

Procesi i vetingut për gjyqtarët dhe prokurorët, Komiteti i Helsinkit nxjerr...

Komiteti Shqiptar i Helsinkit në një raport mbi ecurinë e procesit të vetingut përgjatë periudhës Nëntor 2019 – Korrik 2020, thekson se, për shkak...
SiteLock