Tuesday, January 31, 2023
Home Tags Proçes legalizimi

Tag: proçes legalizimi

Rivlerësim edhe për shtëpitë dhe pallatet në proçes legalizimi, propozohet ndryshimi...

Kryetari i Komisionit të Ekonomisë, Arben Ahmetaj, ka propozuar ndryshim në ligjin për rivlerësimin e banesave. Përmes një propozimi të dorëzuar në Kuvend, deputeti...
SiteLock