Sunday, February 5, 2023
Home Tags Pro-ruse

Tag: pro-ruse

Beogradi dhe Tehrani forcojnë miqësinë midis tyre

Nga Stiljan DEDJA Dy vendet pro- Ruse dhe anti- demokratike së fundmi kanë vendosur që: Krahas mardhënieve politike dhe ekonomike të forcojnë edhe mardhëniet kulturore...

Fushata pro-ruse në Serbi kundër vaksinave nga Perëndimi

“Vaksina ruse, kineze apo Pfizer/BioNTech?” Kjo, ditëve të fundit, është dilema më e shpeshtë e qytetarëve të Serbisë, të cilët aktualisht kanë mundësi që...
SiteLock