Thursday, February 9, 2023
Home Tags Princi william

Tag: princi william

Familja mbretërore bëhet me anëtar të ri

Princi William dhe dukesha e Cambridgeit, Kate Middleton, e kanë mirëpritur një anëtar të ri në familjen e tyre. Çifti i njohur i familjes mbretërore...
SiteLock