Saturday, February 4, 2023
Home Tags Princesha e Monakos

Tag: Princesha e Monakos

Një princeshë e pazakontë (dhe një histori që s’u sqarua kurrë)

Princesha e Monakos u shfaq me një model flokësh që i habiti të gjithë, gjatë një udhëtimi të saj në Afrikën e Jugut. Bashkëshortja 43-vjeçare...
SiteLock