Saturday, February 4, 2023
Home Tags Princ vidi

Tag: princ vidi

Durrës 1914/ Princ Vidi sëbashku me Princeshën Sofi në dalje të...

Foto që po shihni tregon Mbretin e Shqipërisë apo Princ Vidi sëbashku me Princeshën Sofi në dalje të një godine (ndoshta Konaku). Interesante për tu...

Durrës 1918! Konaku i cili shërbeu si pallati mbretëror i Princ...

Konaku i cili shërbeu si pallati mbretëror i Princ Vidit dhe më pas si selia e kryetarit të qeverisë Esad Pashës, u bombardua nga...

Kristaq Rama stërgjyshi i kryeministrit Edi Rama. Kristaq Rama stërgjyshi i...

Lindi në Kozare, Berat më 20 Dhjetor 1866 dhe vdiq në Durrës në vitin 1924. Mësimet fillestar i bëri në shkollën e Kristaq Zografit...

Patriotët e Krujës

Nga Aleksandër Cangonja Pjesa e tretë Në kuadër të 25 vjetorit të pavarsisë u krijua një komision i cili do siguronte mbarëvajtjen e ceremonisë së pavarsisë...
SiteLock