Saturday, February 4, 2023
Home Tags Princ philip

Tag: princ philip

Charles dhe William ndajnë kujtimet prekëse për Princin Philip në një...

BBC ka publikuar një klip të dokumentarit të saj të ardhshëm “Princi Philip: familja mbretërore e kujton”, ku shfaqen anëtarë të familjes mbretërore që...
SiteLock