Saturday, February 4, 2023
Home Tags Primo sdhllaku

Tag: primo sdhllaku

Primo Shllaku: Persekutimi i dialektit verior

Primo Shllaku, poet dhe studies, ka dhënë një intervistë interesante për televizonin lokal “Star Plus” në Shkodër. Z. Shllaku, pse dialekti gegë ka nevojë të...
SiteLock