Monday, February 6, 2023
Home Tags Prijesi

Tag: Prijesi

Piri, Epiri, Gjergj Kastrioti prijësi i Albanias dhe Epirit

Nga Saimir Lolja Piri ishte një qytezë malore që nga lashtësia e tej largët e deri kur hordhitë osmane të Errësirës u derdhën mbi...
SiteLock