Thursday, February 9, 2023
Home Tags Presidenti amerikan

Tag: Presidenti amerikan

Deutsche Welle: Joe Biden një vit në detyrë, ters dhe avari

Shpresat e shumë amerikanëve ishin të mëdha, kur Joe Biden më 20 Janar 2021 u betua si presidenti i 46-të i Shteteve të Bashkuara....
SiteLock