Monday, February 6, 2023
Home Tags Prerja e pyjeve

Tag: prerja e pyjeve

“Prerja e paligjshme e pyjeve”, 9 të proceduar në Dibër

Policia ka proceduar penalisht 9 shtetas si dhe ka sekuestruar rreth 30 m3 lëndë drusore. Procedimi penal ndaj tyre filloi pasi janë konstatuar nga shërbimet...
SiteLock