Thursday, February 9, 2023
Home Tags Prenotime

Tag: prenotime

Humbjet nga ndalimi i festës: Anulohen të gjitha prenotimet për Krishtlindjen...

Urdhrat e Komitetit Teknik të Ekspertëve përkthehen në mënyra të ndryshme në përditshmërinë e qytetarëve dhe bizneseve. Ne shkuam në ambientet e një restorant-hoteli,...
SiteLock