Thursday, February 9, 2023
Home Tags Preng paluca

Tag: preng paluca

Atentati i parandaluar nga policia e Lezhës, përgjimet zbuluan grupin kriminal,...

Përgjimet dhe ndjekja me metoda speciale, zbuluan grupin që po përgatitin eleminimin fizik të vëllezërve Preng dhe Ndoc Paluca në Tiranë. Sipas burimeve Edmir...
SiteLock