Sunday, January 29, 2023
Home Tags Prefekture

Tag: prefekture

Durrës/ Prefekti Nasto për sigurinë rrugore: Janë 7 mijë ushtarë amerikanë...

Më 15 prill 2021, nën drejtimin e Prefektit të Qarkut Durrës, Roland Nasto, u zhvillua një takim në lidhje me çështje të sigurisë rrugore...

Durrës/ Prefekti i qarkut, analiza vjetore e punës kundër kultivimit të...

Më 1 prill 2021, nën drejtimin e prefektit të qarkut të Durrësit Roland Nasto, u zhvillua analiza vjetore e punës së task forcës vendore...

Durrës/ Nis shërbimi i “Qendrës për Shërbime Mbrojtëse Fuqizuese dhe Emergjente...

Partneritet ndërmjet organizatës “World Vision Albania”, Bashkisë Durrës dhe Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale për të zgjeruar në qytetin e Durrësit gamën e...
SiteLock