Thursday, February 9, 2023
Home Tags Prefekti nasto

Tag: prefekti nasto

Durrës/ Nis shërbimi i “Qendrës për Shërbime Mbrojtëse Fuqizuese dhe Emergjente...

Partneritet ndërmjet organizatës “World Vision Albania”, Bashkisë Durrës dhe Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale për të zgjeruar në qytetin e Durrësit gamën e...
SiteLock