Saturday, January 28, 2023
Home Tags Prefekte

Tag: prefekte

Humbi garën për bashkinë e Shkodrës, Majlinda Angoni rikthehet në postin...

Majlinda Angoni rikthehet në postin e Prefektes, pasi nuk fitoi bashkinë e Shkodrës në zgjedhjet e pjesshme të 6 marsit. Ajo dha dorëheqjen dhe...
SiteLock