Thursday, February 9, 2023
Home Tags Preci

Tag: preci

Projektbuxheti 2022/ Ekspertët: S’jep zgjidhje për krizën energjetike! Preçi: Ka abuzim...

Kriza e çmimeve dhe problemet sociale duhet të ishin më të përfshira në projektbuxhetin e vitit 2022. Dy ekspertët e ekonomisë Zef Preçi e Klodian...
SiteLock