Thursday, February 9, 2023
Home Tags Pranvera

Tag: pranvera

Pensionistët në Durrës kalojnë ditën në mes të zhurmave dhe ndotjes

 Nga Xhevahir Gradica Ngushtohet ditë pas dite e vetmja hapsirë e mbetur për moshën e tretë në Durrës. Ish-lulishte 1 Maji pasi iu vodh gjysma...

Pse ardhja e pranverës sjell më shumë produktivitet

Është e vërtetë që ne marrim energji nga dielli. Fuqia dhe ngrohtësia e rrezeve të tij, ndikon në emocionet tona, duke rritur nivelin e...

Ziadin Sela paralajmëron: “Pranvera do të jetë me shumë diell”

Politikani i njohur shqiptar nga Maqedonia e Veriut, Ziadin Sela ka ardhur me një paralajmërim. “Kjo pranverë do të jetë me shumë diell”, ka shkruar...

Pallati i njohur si “Pranvera”, shpallet i pabanueshëm. Bizneset dhe familjet...

I njohur si një nga pallatet "modern" të socializmit, pallati që mori emrin e një lokali të ngritur në katin e parë, "Pranvera", tashmë...
SiteLock